Ndihmë

Sa kushton marrësi digjital (resiveri)?

Marrësi digjital (resiveri) është pronë e IPKO-s dhe nuk shitet, ndërsa aktivizimi i shërbimit ju kushton €20.00.

Sa kushton resiveri?

Resiveri është pronë e IPKO-së dhe nuk shitet, ndërsa çmimi i aktivizimit të shërbimit dallon varësisht sa muaj abonoheni në pakon e televizionit digjital. Për abonim një mujor aktivizimi i shërbimit është 20.40 EUR, abonimi 3 muaj – aktivizimi 15.30 EUR, abonimi 6 muaj – 10.20 EUR, dhe nëse abonoheni paraprakisht për 12 muaj atëherë aktivizimi i shërbimit do t’ju kushtoj 0 EUR.

Si të bëni mbushje?

Mbushjet e televizionit digjital mund t’i bëni në të gjithë dyqanet e IPKO-së, si dhe tek distributorët tanë. Gjithashtu, më poshtë i gjeni të listuara edhe shumë mundësi të tjera për mbushjen e televizionit digjital:

Cfarë është Pay Per View?

Pay Per View është shërbimi me anë të cilit ju mund të shikoni programe sipas dëshirës tuaj, përmes kredisë së blerë në dyqanet tona apo përmes SMS-it. Ky shërbim vjen me pakot Familjare dhe Premium.

Si të blej kredi për Pay Per View?

Kredinë për të parë programe përmes shërbimit Pay Per View mund ta bleni përmes SMS-it.

Kam humbur SMART kartelën. Cfarë të bëj tani?

Shkoni në dyqan të IPKO-s, e tregoni rastin dhe e blini kartelën e re. Kartela e re kushton 15.30 Eur. Keni kujdes! Procedura për futje të kartelës në resiver është e njëjtë.

Pakot duo

 • DUO FAMILJARE

  Televizioni Digjital + Interneti = 20.30€/muaj

 • DUO FAMILJARE HD

  Televizioni Digjital + Interneti = 25.40€/muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 274.70€/12muaj

 • DUO PREMIUM

  Televizioni Digjital + Interneti = 33.60€/muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 97.70€/3muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 305.20€/12muaj

 • DUO PREMIUM HD

  Televizioni Digjital + Interneti = 41.70€/muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 112.90€/3muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 345.90€/12muaj

Shërbimet më të kërkuara

IPKO Mujore me telefon

IPKO MUJORE me Telefon vjen me tre pako, MUJORE S dhe MUJORE M dhe MUJORE L.

Facebook Zero

Qasuni në profilin tuaj të Facebook në çdo kohë, shpejt dhe krejtësisht falas, nga telefoni juaj mobil, nëpërmjet Facebook Zero.

Super Rrethi

Fol me 10 veta pa ndërprerë, për tërë javën apo muajin, për vetëm 1 cent në minutë.