Rrethi im

Rrethi im

Shërbimi Rrethi im të mundëson të komunikosh shumë lirë me 10 persona brenda rrjetit IPKO. Regjistrimi i 10 numrave të parë brenda shërbimit Rrethi im është falas, më pas vetëm ndryshimi i një numri në muaj është falas.

Për të shfrytëzuar çmime të lira brenda shërbimit Rrethi im duhet të jesh pjesë e pakove ALLO, TUNG apo FOL ME TON'. 

 

Administrimi i numrave në "Rrethi im" 

Shtoni, hiqni, ose shikoni se kush është në rrethin tuaj. Administroni si të doni numrat në ‘Rrethi im’. Ju duhet të keni tarifen Allo, Tung apo IPKO Fol me ton', dhe të dërgoni një SMS në numrin 50505 me tekstin: 

 • Plus 049xxxxxx për të shtuar një numër
 • Minus 049xxxxxx për të hequr një numër

Dërgo tekstin "Rrethi" në numrin 50505 për të ditur cilët numra janë në listën tuaj "Rrethi im".

Ju mund të shtoni në rreth edhe numra të IPKO telefonisë fikse në formatin si në vijim: +381387xxxxx.

Si të shtoni numra në Rreth në tarifën IPKO Fol me ton’ ?

Së pari, ju duhet të aktivizoni tarifën “IPKO Fol me ton’“ duke thirr kodin *600#.
Pasi tarifa IPKO Fol me ton’ është aktivizuar, ju mund të filloni të shtoni deri në 10 numra në rrethin tuaj, duke dërguar SMS në 50505 me tekstin: Plus 049xxxxxx. Ndërsa, për të hequr numra nga rrethi, duhet të dërgoni SMS në 50505 me tekstin: Minus 049xxxxxx.

Çmimet shtesë:

Shërbimi/Çmimi                                     
Thirrjet në gjithë operatorët 0.092 EUR
Thirrjet në rreth 0.041 EUR
SMS në gjithë operatorët 0.051 EUR
SMS ne rreth
0.041 EUR
SMS ndërkombëtarë 0.102 EUR
MMS në të gjithë operatorët 0.102 EUR
MMS ndërkombëtarë 0.204 EUR

 

Keni pyetje? Drejtohuni tek Kujdesi për Klient

Interneti në mobil

 • Zgjedhni pakon që i përshtatet kërkesave tuaja:

  Mini

  300 MB internet në mobil për vetëm 1.99€ në muaj.

 • Midi

  700 MB internet në mobil për vetëm 4.02€ në muaj.

 • Maxi

  1GB internet në mobil për vetëm 5.04€ në muaj.

 • Mega

  3GB internet në mobil për vetëm 10.18€ në muaj.

Shërbimet më të kërkuara

IPKO Mujore me telefon

IPKO MUJORE me Telefon vjen me tre pako, MUJORE S dhe MUJORE M dhe MUJORE L.

Facebook Zero

Qasuni në profilin tuaj të Facebook në çdo kohë, shpejt dhe krejtësisht falas, nga telefoni juaj mobil, nëpërmjet Facebook Zero.

Super Rrethi

Fol me 10 veta pa ndërprerë, për tërë javën apo muajin, për vetëm 1 cent në minutë.