Allo

Lidhu me të gjithë të dashurit! Me Allo, një thirrje kushton vetëm 5 cent për minutë.

Allo tarifa përfshin dy shërbime, të cilat mundësojnë që ju të bëni thirrje për çmime më të volitshme:

 • Rrethi Im, ju mundëson që të shtoni deri 10 numra, me të cilët ju mund të komunikoni për 5 cent/min gjatë javës 
 • Super Rrethi, ju mundëson, që të komunikojnë me 10 numra për vetëm 1 cent/minutë gjatë një jave ose gjatë një muaji të tërë

Me tarifen Allo, duke aktivizuar shërbimin Rrethi im dhe duke shtuar deri në 10 persona tuaj më të preferuar (numra), ju mund të komunikoni vazhdimisht, për 5 cent/min gjatë javës.

Ndersa, shërbimi Super Rrethi, ju mundëson të bisedoni me 10 personat tuaj më të preferuar (numra), gjatë një jave për 1 cent/min, për vetëm 1€ çmimi i aktivizimit ose ju mund të flisni për një muaj të tërë për 1 cent/min, për vetëm 3€ çmimi i aktivizimit.

Si të shtoni numra në Rreth?

Së pari, ju duhet të aktivizoni Rrethin duke dërguar SMS në 50505 me tekstin rreth. Pasi rrethi është aktivizuar, ju mund të filloni të shtoni deri në 10 numra në rrethin tuaj, duke dërguar SMS në 50505 me tekstin: Plus 049xxxxxx.

Ndërsa, për të hequr numra nga rrethi, duhet të dërgoni SMS në 50505 me tekstin: Minus 049xxxxxx.

Ju gjithashtu mund të shtoni numra të telefonisë fikse IPKO, në këtë format: 3864943xxxxxx.

Si aktivizohet shërbimi Super Rrethi?

 • Për të aktivizuar shërbimin javor, dërgoni SMS në 50505 me tekstin "Super". Çmimi i aktivizimit: 1€.
 • Për të aktivizuar shërbimin mujor, dërgoni SMS në 50505 me tekstin "MSuper". Çmimi i aktivizimit: 3€.

Çmimet për thirrjet kombëtare, të aplikueshme me tarifa Allo:

Thirrjet vendore (/min)  
Në IPKO mobil dhe IPKO fiks 0.10
Në D3 Mobile 0.10
Në VALA dhe PTK fiks 0.15
Shërbimi/Çmimi (€)
SMS Në IPKO mobil, D3 dhe VALA 0.05
  Ndërkombëtare 0.10
MMS Kombëtare 0.10
  Ndërkombëtarë 0.20
  Email 0.15
Interneti në mobil 100kb e parë 0.20
  10kb e ardhshëm 0.0008
 • Në çmime është e përfshirë edhe TVSH-ja.
 • Pagesa për minutë llogaritet 60/10. Minuta e parë e thirrjes paguhet e plotë, por nga minuta e dytë, thirrja llogaritet për çdo 10 sekonda.
 • 2 sekondat e parë për thirrjet në IPKO mobil janë pa pagesë.
 • Numrat pa pagesë: 049/038 700 700, 112, 92, 93, 94.

Si të kaloj në tarifen Allo?

Nëse dëshironi të kaloni në tarifen Allo, atëherë dërgoni SMS në numrin 50505 me tekstin "Allo", ose thërrisni në qendrën “Kujdesi për Klientët” në 049/038 700 700. Ndërrimi i tarifes një herë në muaj është falas, ndërsa për çdo ndërrim tjetër ju duhet të paguani 1€.

Dërgimi i SMS-ve në 50505

Dërgimi falas i SMS-ve në numrin 50505 , brenda një dite është i limituar. Në numrin 50505 ju mund të dërgoni vetëm 5 SMS në ditë. Për çdo SMS më shumë që dërgoni në numrin 50505, do të ngarkoheni me pagesë të një SMS-i standard.

Tarifa e ulët: nga e hëna deri të premten prej 22:00 – 06:00; të shtunën dhe të dielën prej 22:00 – 06:00.

 

Keni pyetje? Drejtohuni tek Kujdesi për Klient

Interneti në mobil

 • package title

  Interneti më i shpejt në treG

   

 • Zgjedhni pakon që i përshtatet kërkesave tuaja:

  Mini

  300 MB internet në mobil për vetëm 1.95€ në muaj.

 • Midi

  700 MB internet në mobil për vetëm 3.95€ në muaj.

 • Maxi

  1GB internet në mobil për vetëm 4.95€ në muaj.

Shërbimet më të kërkuara

Facebook Zero

Qasuni në profilin tuaj të Facebook në çdo kohë, shpejt dhe krejtësisht falas, nga telefoni juaj mobil, nëpërmjet Facebook Zero.

Super Rrethi

Fol me 10 veta pa ndërprerë, për tërë javën apo muajin, për vetëm 1 cent në minutë.

SAMSUNG GALAXY S3 me Extra 12

Për vetëm 46.70EUR në muaj, ju merrni falas 1200 min, 1200 sms dhe 12 GB