Banka Ekonomike

SMS Top Up me Banka Ekonomike

SMS Top Up me Banka Ekonomike ju mundëson mbushjen e telefonit mobil, internetit dhe televizionit digjital si dhe pakon DUO TV duke dërguar një SMS në 50005.

Për mbushje të llogarisë tuaj personale të telefonit mobil IPKO:

 • Vetëm shkruani shumen e mbushjes dhe dërgoni mesazhnin në 50005
 • p.sh. “5” (për mbushje të 5€)

Për mbushje të llogarisë së personit tjetër, të telefonit mobil IPKO:

 • Shkruani numrin e personit tjeter, hapësirë, shuma e mbushjes që dëshironi ta mbushni me dhe dërgoni mesazhnin në 50005
 • p.sh. “049xxxxxx 5” (për mbushje të 5€)

Për mbushje të disa llogarive, të telefonisë mobile IPKO:

 • Shkruani numrin e një personi, hapësirë, shumen e mbushjes, thurrje (#), numrin e një personi tjeter, hapësirë, shumen, thurrje (#), personi I tretë, hapësirë, shuma, thurrje (#) e kështu me rradhë deri sa numra ju dëshironi t’i mbushni dhe dërgoni mesazhin në 50005
 • p.sh. “049xxxxxx 5 # 049xxxxxx 5 # 049xxxxxx 5”

Për mbushje të llogarisë së fiksit IPKO:

 • Shkruani FIX, hapësirë, emrin e përdoruesit apo emrin e kontratës dhe e dërgoni mesazhin në 50005
 • p.sh. “FIX xxxxxxxxx”

Për mbushje të disa llogarive, të telefonisë fikse IPKO:

 • Shkruani numrin e personit që dëshironi të mbushni, hapësirë, shumën dhe thurrje (#), vazhdoni të shkruani numrin e personit tjetër që dëshironi ta mbushni, hapësirë, shumën dhe dërgoni mesazhnin në numrin 50005
 • p.sh. “038xxxxxx 5#038xxxxxx 5”

Për mbushje të llogarisë së internetit IPKO:

 • Shkruani internet, hapësirë, emrin e përdoruesit dhe e dërgoni mesazhin në 50005
 • p.sh. “internet xxxxxxxxx”

Për mbushje të llogarisë së televizionit IPKO:

 • Shkruani tv, hapësirë, emrin e përdoruesit dhe e dërgoni mesazhin në 50005
 • p.sh. “tv xxxxxxxxx”

Për mbushje të llogarisë së DUO TV (televizion dhe internet) IPKO:

 • Shkruani DUOTV, hapësirë, emrin e përdoruesit apo emrin e kontratës dhe e dërgoni mesazhin në 50005
 • p.sh. “DUOTV xxxxxxxxx”

 

Keni pyetje? Drejtohuni tek Kujdesi për Klient

Pakot duo

 • DUO FAMILJARE

  Televizioni Digjital + Interneti = 19.95€/muaj

 • DUO FAMILJARE HD

  Televizioni Digjital + Interneti = 24.95€/muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 269.95€/12muaj

 • DUO PREMIUM

  Televizioni Digjital + Interneti = 32.95€/muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 95.95€/3muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 299.95€/12muaj

 • DUO PREMIUM HD

  Televizioni Digjital + Interneti = 40.95€/muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 110.95€/3muaj

  Televizioni Digjital + Interneti = 339.95€/12muaj

Shërbimet më të kërkuara

IPKO Mujore me telefon

IPKO MUJORE me Telefon vjen me tre pako, MUJORE S dhe MUJORE M dhe MUJORE L.

Facebook Zero

Qasuni në profilin tuaj të Facebook në çdo kohë, shpejt dhe krejtësisht falas, nga telefoni juaj mobil, nëpërmjet Facebook Zero.

Super Rrethi

Fol me 10 veta pa ndërprerë, për tërë javën apo muajin, për vetëm 1 cent në minutë.