Shërbimet më të kërkuara

Jetë, o jetë. 5 cent me krejt!

Aktivizo njërën nga pakot dhe komuniko për vetëm 5 cent me IPKO, Vala dhe Z Mobile.

 

Pakot mund të aktivizohen vetëm nga klientët e tarifës “Fol me ton”.

IPKO tani me 4G

Tani me çdo SIM kartelë të re, merrni edhe 100 MB FALAS!

Zgjedhni pakon që i përshtatet kërkesave tuaja.

 

IPKO Fol me ton'

Me tarifën IPKO Fol me ton’, do të flisni me të gjithë operatorët në tërë Kosovën për vetëm 9 cent/min dhe 5 cent SMS, gjithashtu do të mund të bisedoni me 10 veta në rreth për vetëm 4 cent/min dhe 4 cent SMS pa pasur nevojë të paguani për aktivizim të rrethit.

IPKO Pika

IPKO Pika, tani shpërblen konsumatorët besnik të të gjitha shërbimeve! Regjistrohuni FALAS dhe bëhuni pjesë e programit IPKO Pika.

Hej! Neja o knej!

PIKA Dhuratat